2014. április 5., szombat

Érezd úgy magad mint egy szörny

Jön a Skillet Volt fesztiválra.....JÖN A SKILLET JÖN A SKILLET JÖN A SKILLLLLLLEEEEETTTT!!! Kb ilyen reakcióm volt amikor megtudtam.Hé John, ha kitöröm a nyakam akkor is az első sorból foglak csodálni.
Gyönyörű szép hétvége elé nézhetünk:  szavazáás.Tadam, nincs több youtube reklám ahol hirdetik magukat, nincs több szórólap, nincs több újság...Vártalak április 6.
Nézzétek meg a tumblim vagy mi ez . nomoregamesforme.tumblr.com

Melletted fekszem, hallom a szuszogásod.Nem tudok aludni, téged csodállak.A mellkasod egyenletesen mozog, szempillád meg-megrebben, mocorogsz egy picit.Mélyen az álmok világában járkálsz.Vajon rólam álmodsz? Nyöszörgésed jelzi, valami furcsa dolog van a buksidban.Óvatosan arcodhoz érek.Ettől abba marad a nyugtalanságod, és mintha menedéket nyújtana kezem, közelebb húzódsz hozzá tudatodon kívül.Mosoly ül ki az arcomra.Nesztelenül melléd bújok, szuszogásod egy pillanatra abbamarad.Megrémülök, felkeltettelek volna? De pár másodperc múlva megbizonyosodok róla hogy nem.Válladra hajtom a fejem, magamba szívom az illatod.Ez segít az álomba-merüléshez.
Reggel felébredek, még mindig mellettem szunyókálsz, de már nem olyan mélyen.A karjaid védelmező ölelésében fekszek.Szemed óvatosan kinyílik, első amit keres az én vagyok.Mikor végre rám téved a tekinteted elmosolyodsz, és jó reggelt kívánsz suttogva.Fáradtan visszamosolygok. Egy puszit nyomsz a homlokomra és kimész a szobából.Pár perc múlva visszatérsz és visszafekszel mellém.Száddal lefoglalod az enyémet hogy nehogy elkezdjek csacsogni, bár nem bánom.Annak örülök hogy itt vagy.Velem.

Bárkiből lehet sztár, csak nagy baromságot kell csinálnia.Élő példa: VV,ÉNB,Édes élet és a többi finomság..Egyiket sem nézem, de amiket hallok róla, jobb hogy nem is teszem.Mindenki rinyál hogy a fiatalabb nemzedék el van cseszve? Hát először is a tv meg az ilyenek miatt.Minden kis 4-5 évestől a 10-15-ig nézi.Ilyen korban kéne kialakuljon mi a helyes.És amit látnak a tv-ben, azt hiszik az a helyes...Mindenki csodálkozik: jééé, ez 13 éves és mekkora k...va... Igen, mert ezt látta.Egy nő akkor menő ha minimum 5 csávóval kavar egyszerre.Igen, dicsőség.Meg hogy mindent megtehetnek.Idióta majmok...Fúj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése